Media Markt üzletek, telefonszámok, elérhetőségek

Media Markt nyitvatartás, üzletek, parkolás, címMedia Markt budapesti üzletek:

 • Budapest Arena Plaza nyitvatartás, telefonszám, parkolás, cím
 • Budapest Árkád nyitvatartás, telefonszám, parkolás, cím
 • Budapest Buda (Mammut II.) nyitvatartás, telefonszám, parkolás, cím
 • Budapest Duna nyitvatartás, telefonszám, parkolás, cím
 • Budapest Kispest nyitvatartás, telefonszám, parkolás, cím
 • Budapest Soroksár nyitvatartás, telefonszám, parkolás, cím
 • Budapest Pesti út nyitvatartás, telefonszám, parkolás, cím
 • Budapest Pólus nyitvatartás, telefonszám, parkolás, cím
 • Budapest Stop Shop nyitvatartás, telefonszám, parkolás, cím
 • Budapest Westend nyitvatartás, telefonszám, parkolás, cím
 • Budaörs nyitvatartás, telefonszám, parkolás, cím


Media Markt vidéki üzletek:

 

Media Markt Magyarország


Media Markt premier outlet
 

egy olyan híres elektronikai kereskedési lánc, amely az országban széles körben ismert és elismert. Cikkünkben bemutatjuk ennek a cégnek a történetét, termékkínálatát, vásárlói élményét és fontos jellemzőit.

Történet és Háttér
A Media Markt 1979-ben alakult Németországban, majd az évtizedek során terjeszkedett és ma már Európa egyik legnagyobb elektronikai kiskereskedőjévé vált. Magyarországon 1997-ben nyitotta meg első üzletét, azóta pedig folyamatosan bővült és erősítette jelenlétét az országban. A cég alapelvei közé tartozik a széles termékválaszték, a versenyképes árak és a kiváló vásárlói szolgáltatások nyújtása.

Termékválaszték
A Media Markt Magyarország számos elektronikai terméket kínál, beleértve a televíziókat, számítógépeket, okostelefonokat, háztartási gépeket, audio- és videóberendezéseket, játékkonzolokat és még sok mást. A vállalat az élvonalbeli gyártók termékeit forgalmazza, és a legújabb technológiai fejlesztéseket kínálja a vásárlóknak.

Vásárlói Élmény
A Media Markt Magyarország üzletei modern és barátságos környezetet kínálnak a vásárlóknak. Az üzletek széles folyosókkal és rendezett polcokkal rendelkeznek, így könnyen áttekinthető és elérhető a termékválaszték. Az eladók szakértői tanácsokkal segítik a vásárlókat a megfelelő termékek kiválasztásában, és segítenek megválaszolni a felmerülő kérdéseket.

Az online vásárlás is lehetőség, így a vásárlók akár otthonukból is böngészhetik és rendelhetik meg a kívánt termékeket. A weboldal könnyen navigálható, és számos információt nyújt a termékekről, beleértve a specifikációkat és az árakat is.

Árak és Akciók
A Media Markt Magyarország versenyképes árakat kínál a legtöbb termékükre. Emellett rendszeresen tartanak akciókat és kedvezményeket, így a vásárlók lehetőséget kapnak az extra megtakarításra. Az üzletekben és online is találhatók rendszeres promóciók, amelyek vonzóvá teszik a vásárlást.

Szerviz és Garancia
A cég kiemelt figyelmet fordít a vásárlók utánvételes szolgáltatásaira. Az üzletekben és online is elérhetőek a garancia- és szervizlehetőségek, amelyek segítenek megőrizni és javítani a vásárlók elégedettségét a vásárlást követően is. A hibás termékek cseréje vagy javítása gyors és hatékony módon történik.

Információk